Man schiet zijn zwangere vrouw door het hoofd

Buitenland
zaterdag, 01 juni 2024 om 18:32
polizei
Volgens Duits dagblad BILD schoot een schutter zijn vrouw door het hoofd in Duitsland.
Zoals de politie aan BILD bevestigde, werden rond 11.00 uur verschillende schoten afgevuurd in een appartement op de 6e verdieping aan de Hochstrasse in de wijk Eilpe. De voortvluchtige is 34-jarige Mehmet Ö. Het leven van zijn vrouw was aanvankelijk in gevaar.
Na de schoten in het gedeelde appartement rende de dader naar de 7e verdieping en schoot tot zes keer door een gesloten appartementsdeur. Niemand raakte daar gewond.
De man stapte vervolgens in zijn Mercedes en reed naar een kapsalon twee kilometer verderop. Daar verwondde hij drie andere mensen met schoten. Een vierde kreeg een klap te verduren.
De zoektocht naar de voortvluchtige dader gaat door. Er vindt momenteel een zoektocht plaats in een gebied rond een Netto-markt aan de Selbecker Strasse.
Aanvankelijk werd gevreesd dat de 34-jarige zich mogelijk in de discountwinkel zou bevinden. De politie doorzoekt nu een direct aangrenzend bos. Er wordt ook gebruik gemaakt van drones. Speciale eenheden uit heel Noordrijn-Westfalen zijn onderweg, waaronder politiehelikopters en speurhonden.