"Het zal snel gebeuren." Trump geeft een nieuwe verklaring af over zijn aankomende sociale mediaplatform

"Het zal snel gebeuren." Trump geeft een nieuwe verklaring af over zijn aankomende sociale mediaplatform

Donald Trump plaatste maandag een verklaring op zijn website waarin hij de Biden-regering en de reguliere media bekritiseerde. De voormalige president liet ook doorschemeren dat hij binnenkort een platform voor sociale media zal lanceren. Lees de volledige verklaring hieronder.

De zeer gerespecteerde opiniepeiler John McLaughlin zegt dat 73% van alle Republikeinen wil dat Trump weer deelneemt in 2024 en dat de Republikeinse primaire kiezers hem 82%-13% zouden steunen. Zelfs de Washington Post heeft zojuist gemeld: "Alle Republikeinse wegen leiden naar Mar-a-Lago." Wat WaPo en andere leden van de fake news media niet melden, is dat Joe Biden voor niemand interessant is - 21 miljoen minder mensen keken naar zijn gezamenlijke toespraak tot het congres dan de mijne.

Biden's kijkcijfers hebben ook de Radical Left Fake News Cable Channels gedood. MSNBC en CNN zijn gedaald in de kijkcijfers. MSNBC heeft geen show in de top 10 van alle kabelnieuwsprogramma's, en CNN heeft zelfs geen show in de top 100. Ze hadden "Trump" moeten omarmen en onderschrijven - hun kijkcijfers zouden op nieuwe hoogten zijn geweest!

Ik heb met zeer beperkte media gewerkt, zodat het Amerikaanse publiek kon zien hoe groot de ramp van de Biden-regering is geweest, en ik had gelijk. Inflatie, de grenscrisis, ons vergeten leger, oorlog in het Midden-Oosten, allemaal als gevolg van de fouten van Biden. Ons land wordt vernietigd. Let op, het wordt alleen maar erger!

De Washington Post berichtte ook onterecht over mijn bezoekersaantallen op de website van DonaldJTrump.com. We hebben ons eigen 'platform' voor sociale media nog niet gelanceerd, maar zelfs de zeer eenvoudige site die we moeten plaatsen om onze verklaringen te plaatsen, is de afgelopen maand alleen al 36,7 miljoen keer bekeken en we krijgen nu meer verkeer naar onze website dan in 2020 , een verkiezingsjaar! Dit aantal zou nog groter zijn als we nog op Twitter en Facebook zaten, maar sinds Big Tech me illegaal heeft verbannen, zijn tientallen miljoenen van onze supporters gestopt met het gebruik van deze platforms omdat ze "saai" en smerig zijn geworden.

Mijn website is een plek waar iedereen mijn verklaringen kan zien, die in realtime zijn uitgegeven, en kan in contact komen met de MAGA-beweging. Dit is bedoeld als een tijdelijke manier om mijn gedachten en ideeën naar het publiek te brengen zonder de nepnieuws-spin, maar de website is geen 'platform'. Het is slechts een manier van communiceren totdat ik beslis wat de toekomst zal zijn voor de keuze of oprichting van een platform.

Het zal snel gebeuren!

Lees meer over:
Donald Trump sociale media

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties