Een kind overleden en drie naar ziekenhuis gebracht vanwege drugs in kinderdagverblijf

Een kind overleden en drie naar ziekenhuis gebracht vanwege drugs in kinderdagverblijf

In New York heeft zich een hartverscheurend incident voorgedaan waarbij een kind van 21 maanden is overleden en drie andere jonge kinderen in het ziekenhuis zijn opgenomen na vermoedelijke blootstelling aan de drug fentanyl in hun kinderdagverblijf.

De kinderen werden na de lunch in bed gelegd voor hun middagdutje, maar toen het tijd was om op te staan, konden de begeleiders hen niet wekken. Naast het overleden kind betreft het twee jongens van twee jaar oud en een meisje van 8 maanden oud.

In het kinderdagverblijf werd later een kilo fentanyl en een machine om de drug te verwerken gevonden. Hoe de kinderen met deze stof in aanraking zijn gekomen, is nog niet duidelijk, maar het vermoeden bestaat dat ze de stof hebben ingeademd.

De exploitant van het kinderdagverblijf en een buurman zijn gearresteerd, en de politie is nog op zoek naar een derde verdachte. De aard van de aanklachten tegen hen is op dit moment nog niet bekend. Dit schrijnende incident heeft veel vragen doen rijzen over de veiligheid en de omstandigheden in het kinderdagverblijf.

Lees meer over:
Verenigde Staten

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer