Bruidegom ontdekt dat zijn bruid een man is, enkele dagen na hun huwelijk

Buitenland
zondag, 02 juni 2024 om 9:21
groom and bride
Nog geen twee weken na hun huwelijk kwam een ​​bruidegom erachter dat zijn echtgenote eigenlijk een man was.
In Indonesië ontmoette een man die alleen als AK werd geïdentificeerd in 2023 op sociale media iemand genaamd Adinda Kanza, en ze hadden een jaar lang een relatie.
Tijdens hun bijeenkomsten droeg Kanza consequent een traditionele moslim-nikab die haar hele gezicht bedekte, wat volgens AK te danken was aan haar vrome islamitische geloof.
Hoewel hun ontmoetingen kort waren, besloot het paar te trouwen en hield een kleine ceremonie bij AK thuis, omdat zijn aanstaande bruid beweerde dat ze geen familie had.
Na hun huwelijk op 12 april vermeed Kanza echter elk intiem contact met hem.
Er ontstond argwaan toen ze vaak beweerde dat ze zich niet lekker voelde of haar menstruatie noemde als reden om intimiteit te vermijden, zoals gerapporteerd door de South China Morning Post.
Bovendien merkte AK op dat Kanza niet met zijn familie communiceerde en haar niqab bleef dragen, zelfs als ze thuis was.
AK nam het heft in eigen handen en vond haar vorige adres twaalf dagen na de bruiloft, waar hij ontdekte dat haar ouders nog springlevend waren.
Ze vertelden hem dat ‘Adinda Kanza’ eigenlijk een man was genaamd ESH, die in 2020 met travestie was begonnen.
Bovendien wisten ze totaal niet dat hun zoon een relatie had of getrouwd was.
De politie raakte er uiteindelijk bij betrokken en merkte op dat Kanza zich als een vrouw gedroeg en een vrouwelijke stem had. Ze zeiden: "Als je naar hun trouwfoto's kijkt, lijkt Adinda precies op een echte vrouw."
"Hij heeft ook een zachte stem en toon, dus er was helemaal geen vermoeden dat hij een vrouw was."
ESH werd gearresteerd nadat de ouders van AK de situatie bij de autoriteiten hadden gemeld. Later bekende hij dat het zijn bedoeling was om met AK te trouwen de bezittingen van zijn familie te stelen, zoals gerapporteerd door lokale media.
Hij wordt nu beschuldigd van fraude en kan tot vier jaar gevangenisstraf worden veroordeeld.
Het onderzoek naar de zaak wordt voortgezet.