Vrouw laat zich 34 keer opereren om er uit te zien als een levensechte pop

Entertainment
zondag, 02 juni 2024 om 9:05
2 9
Het maakt niet uit wie we zijn, we hebben allemaal een bepaald doel in het leven. Dat doel kan zijn om een ​​beter mens te worden, of om een ​​goed inkomen te verdienen, maar het is in ieder geval iets waar we elke dag naar streven.
Dalia Naeem is ook iemand die een doel in het leven heeft, maar het is niet iets dat alle anderen op hun radar hebben. Ze heeft dit doel zo ver doorgevoerd dat het een obsessie is geworden en heeft daarbij de aandacht van het internet getrokken.
De 29-jarige Dalia Naeem woont in Bagdad en is op zoek naar een verandering in haar uiterlijk. Ze heeft zeker de manier waarop ze eruit ziet veranderd en als gevolg daarvan noemen velen haar de ‘Iraakse Barbie.’
Aan de andere kant zijn er ook velen die niet zo blij zijn met de veranderingen en in plaats van haar een Barbie te noemen, noemen ze haar ‘Devil Barbie’ of misschien gewoon ‘Zombie’. Nadat je de foto’s hebt gezien, kun je zelf oordelen.
Dalia heeft een obsessie om op Barbie te lijken en ze is bereid onder het mes te gaan om daar te komen. In feite heeft ze tot nu toe 43 operaties ondergaan en het kan zijn dat ze er nog meer zal ondergaan voordat ze klaar is.
2b 5
Sinds ze online foto's van haar transformatie begon te delen, heeft ze behoorlijk wat volgers gekregen. Hieronder vallen tienduizenden volgers op TikTok en bijna 1 miljoen volgers op Instagram.
Sommige van haar fans zijn er om haar te steunen en haar te vertellen dat ze het juiste doet. Anderen zijn niet zo ondersteunend en weer anderen maken het haar moeilijk vanwege haar nieuwe uiterlijk.
Ongeacht hun gevoelens lijkt ze blij te zijn met de transformatie en het zal interessant zijn om te zien waar het vanaf nu naartoe gaat.