28-jarige moeder beschuldigd van moord op haar 3 jonge kinderen in haar eigen huis

Buitenland
donderdag, 01 juli 2021 om 9:13
kinderen
Een vrouw staat onder verdenking van het doden van haar drie kinderen eerder deze week in het oosten van de stad Los Angeles
"In een klap werden drie onschuldige kinderen van ons afgenomen en we zijn intens verdrietig", zei officier van justitie George Gascón. "Niets is hartverscheurender dan het tragische verraad van een ouder die zijn kinderen niet in bescherming neemt en veilig laat opgroeien."
Sandra Chico, 28, wordt beschuldigd van drie aanklachten, elk van 'moord en aanranding van een kind dat de dood tot gevolg had'.
Op 28 juni werden de sheriffs van Los Angeles County opgeroepen naar een huis dat zich in het oosten van de stad bevindt. Toen ze aankwamen, troffen ze de 3-jarige Mia R., de 2-jarige Mason R. en de 1 maand oude Milan R. levenloos aan.
Ambtenaren zeiden niet meteen hoe de kinderen werden vermoord, maar familieleden zeggen dat Chico hen heeft laten stikken, meldde KABC.
"Ik zal haar niet bekritiseren", zei de grootmoeder tegen het station. 'Ik wens haar het beste. Ze is ook het slachtoffer van haar ziekte, die depressie is. En nog meer in deze tijden dat mensen niet naar buiten konden. Ze ging nooit ergens voor uit."
De zaak wordt nog steeds onderzocht door de sheriff van Los Angeles County.
Beeld: Google Maps / Los Angeles Police