Wauw: probeer eens een bal aluminiumfolie in je droger te doen als je de was doet! Dit heeft een geweldig effect!

Wauw: probeer eens een bal aluminiumfolie in je droger te doen als je de was doet! Dit heeft een geweldig effect!

De was doen zal nooit meer hetzelfde zijn nadat je deze tips hebt gelezen!
Ben je net als wij en stel je het doen van de was uit? Je bent tenminste niet de enige. Het is geen leuk karwei en niemand kijkt ernaar uit om op zoek te gaan naar vermiste sokken. Of opvouwbare T-shirts. Het is gewoon helemaal niet leuk. Gelukkig kun je het jezelf een stuk makkelijker maken door een bolletje aluminiumfolie in je wasdroger te doen!

Gelukkig voor ons zijn er mensen die de mond snoeren en op zoek gaan naar handige tips om de was doen voor iedereen makkelijker te maken. Zeker als je een stel kinderen in huis hebt rondlopen, zijn enkele tips meer dan welkom. ‘Mom Hacks’ heeft een video gemaakt met een hele reeks wastips en -trucs en heeft deze op YouTube gezet zodat we ze allemaal kunnen bekijken en leren. We zijn ze erg dankbaar!

Lees meer op de volgende pagina!

Wauw: probeer eens een bal aluminiumfolie in je droger te doen als je de was doet! Dit heeft een geweldig effect!

Het gebruik van aluminiumfolie in de wasmachine of wasdroger is niet schadelijk voor de machines. Je kleding zal niet meer statisch zijn, omdat de folie alle elektrische lading absorbeert. Dat betekent dat je kleding minder vatbaar is voor pluisjes en vuil.

Een van de tips die ze ons geven, is om samen met je natte was een bolletje aluminiumfolie in de droger te doen. Je kunt deze bal van aluminiumfolie gebruiken in plaats van droogvellen voor het geval je op bent, of als je gewoon een goedkoop alternatief wilt. Maak drie balletjes van de folie die ongeveer zo groot zijn als je hand. Voeg deze toe aan je kleding in de wasdroger en zet het gewoon op het programma dat je normaal gebruikt. De ballen zijn geschikt om meerdere keren te gebruiken en hoeven niet meteen weggegooid te worden. Je kunt dezelfde bal tot 6 maanden gebruiken als je hem strak in een bal hebt gewikkeld.

Bekijk de onderstaande video voor nog meer geweldige washacks!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties