Twee jongens neergestoken op straat, dader slaat op de vlucht

Binnenland
maandag, 22 mei 2023 om 9:53
trauma
Spijkenisse - Op zondagavond vond er rond 23.35 uur een schokkend steekincident plaats op de Groenewoudlaan in Spijkenisse. Twee jongens werden op straat neergestoken door een nog onbekende man. Beide slachtoffers liepen verwondingen op en zijn met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Op dit moment zet de politie alles op alles om de dader op te sporen.
Direct na de melding snelden hulpdiensten naar de locatie van het incident. Ambulancepersoneel verleende eerste hulp aan de twee slachtoffers voordat ze werden overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere medische zorg. De precieze toestand van de jongens is momenteel nog niet bekend en wordt nog onderzocht.
De politie heeft onmiddellijk een grondig onderzoek ingesteld naar het steekincident. Forensische experts zijn ter plaatse gekomen om uitgebreid sporenonderzoek te verrichten en alle mogelijke aanwijzingen veilig te stellen. Het signalement van de dader is op dit moment nog niet vrijgegeven, maar de politie doet een dringende oproep aan getuigen om zich te melden.