Familie Pfaff onthuld heftig nieuws over Carmen (67)

Familie Pfaff onthuld heftig nieuws over Carmen  (67)

Belgische televisiepersoonlijkheid Carmen Pfaff is teruggebracht naar België na een hersenbloeding die haar trof tijdens een vlucht naar het zonnige Mallorca. Hoewel de familie opgelucht is dat ze terug is, zijn de zorgen nog niet voorbij en bevindt ze zich nog in een intensief herstelproces.

Het incident vond twee weken geleden plaats tijdens de vlucht naar het populaire vakantie-eiland. Vermoedelijk als gevolg van drukverschillen kreeg Carmen een hersenbloeding.

Onmiddellijk na de landing werd ze met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis in Palma. Daar werd ze nauwlettend geobserveerd totdat de druk in haar hersenen zou afnemen en haar toestand zou stabiliseren.

Op dit moment verblijft Carmen op de neurologieafdeling van een ziekenhuis in België. Haar dochter Kelly heeft laten weten dat haar moeder voortdurend onder toezicht staat. "Mama kan alles bewegen, ze kan praten en ze boekt goede vooruitgang bij de fysiotherapie, dus dat is positief", aldus Kelly.

Hoewel Carmen een uitstekende moraal heeft en haar gevoel voor humor behouden is gebleven, is het nog te vroeg om definitieve conclusies te trekken, benadrukt Kelly. "De vooruitzichten zijn hoopvol, maar we moeten voorzichtig zijn. Carmen staat een intensief revalidatieproces van zes maanden te wachten. Pas dan zullen we een compleet beeld krijgen."

Kelly vergelijkt het herstelproces met een overstroming, waarbij de ware omvang van eventuele schade pas duidelijk wordt wanneer het water langzaam terugtrekt.

De familie vraagt uit respect voor Carmen om privacy. Wij wensen de familie Pfaff veel kracht toe met haar herstel. Wij hopen op een voorspoedig herstel.

Het intensieve revalidatieproces van zes maanden dat haar te wachten staat, zal ongetwijfeld een uitdaging zijn voor Carmen en haar naasten.

Lees meer over:
België

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties