Overleden persoon in geparkeerde auto aangetroffen

Overleden persoon in geparkeerde auto aangetroffen

Op maandag is op de parkeerplaats bij GelreDome in Arnhem een overleden persoon aangetroffen in een auto. De politie is direct in actie gekomen, maar liet weten dat de kans groot is dat het om een natuurlijk overlijden gaat. Toch werd er forensisch onderzoek gedaan op de plek van de vondst.

De omgeving van de auto werd afgegrendeld en rechercheurs waren aan het werk. Aanvankelijk werd een ambulance opgeroepen na de vondst van het lichaam. Een dag later maakte de politie bekend dat het inderdaad gaat om een natuurlijke dood. Waaraan de persoon precies is overleden, is niet bekendgemaakt.

De vondst zou zijn gedaan door een vrouw die onderweg was naar haar sportschool. Zij waarschuwde 112 omdat zij de zaak niet vertrouwde. Op de parkeerplaats bij GelreDome is het vaak een komen en gaan van auto's, mede door de aanwezigheid van een sportschool in de buurt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties