Overleden persoon gevonden in een sloot

Overleden persoon gevonden in een sloot

In Krommenie is in de nacht van woensdag op donderdag rond kwart over twee een lichaam gevonden in het water langs het Bladhaantje. Na de ontdekking werden alle hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, opgeroepen om te assisteren.

De vondst werd gedaan in een slootje tussen de Noordervaartdijk en het Bladhaantje. De brandweer heeft naar alle waarschijnlijkheid het lichaam uit het water gehaald en ambulancemedewerkers hebben vervolgens een wit laken over de overleden persoon gelegd.

De politie is gestart met een onderzoek om te achterhalen hoe de man is overleden. Vooralsnog is er geen informatie vrijgegeven over de identiteit van het slachtoffer en de omstandigheden waaronder hij in het water terecht is gekomen.

Om meer informatie te verzamelen en getuigen te vinden, heeft de politie een oproep gedaan aan mensen die mogelijk iets hebben gezien of gehoord dat kan bijdragen aan het onderzoek om contact op te nemen met de politie.

Lees ook:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties