Dode man pas weken later gevonden in zijn woning

Dode man pas weken later gevonden in zijn woning

Op woensdagmiddag is het lichaam van een overleden bewoner gevonden in een woning aan de Oosterparkstraat in Zandvoort. De man, die volgens buurtbewoners een zeer teruggetrokken bestaan leidde, werd al bijna twee maanden niet gezien.

"Eigenlijk kende niemand hem. Hij was bijna nooit buiten en kreeg voor zover ik weet ook nooit bezoek", vertelt een overbuurvrouw. "We hebben hem wel een keertje geholpen toen hij in zijn voortuin was gevallen. Ambulancepersoneel heeft hem toen nagekeken, maar dat is alweer anderhalf jaar geleden." Dit meldt NH Nieuws.

De politie en de GGD waren woensdagmiddag bij de woning aanwezig en mannen met witte pakken gingen het huis binnen. Een politiewoordvoerder heeft bevestigd dat het lichaam van de bewoner is gevonden en dat hij vermoedelijk in de tweede helft van januari is overleden. Het gaat om een natuurlijke dood, maar het lichaam werd pas na bijna twee maanden ontdekt.

Het is nog niet bekend waarom de bewoner niet eerder werd gevonden. Buurtbewoners zijn geschokt door het nieuws en hebben hun medeleven betuigd aan de nabestaanden van de man. De politie heeft verder geen aanleiding om te denken dat er sprake is van een misdrijf.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties