Lichaam van moeder vermoorde Gino (9) in woning gevonden

Lichaam van moeder vermoorde Gino (9) in woning gevonden

Het lichaam van de moeder van de in juni ontvoerde en vermoorde Gino (9) is dinsdagavond in een woning aan de Gildenweg in Maastricht aangetroffen. Dit bevestigt een woordvoerster van de familie: “Ze is door de zaak rondom Gino eraan onderdoor gegaan.”

Een woordvoerder van de politie laat weten dat er inderdaad een overleden persoon is aangetroffen in de woning. Volgens de politie is er geen sprake van een misdrijf. Verdere mededelingen wil de politie uit respect voor de omstandigheden en privacy niet doen.

Gino verdween woensdag 1 juni tijdens het buitenspelen. Hij werd voor het laatst gezien op een speelveldje in Kerkrade, waar hij bij een zus logeerde. Honderden mensen hielden tevergeefs zoekacties in de hoop het jongetje snel te vinden. De politie pakte 4 juni de 22-jarige Donny M. op in zijn woning in Geleen. Niet veel later wees hij aan waar het lichaam van Gino lag. Dit was op een steenworp afstand van zijn woning, achter een uitgebrand pand in de wijk Landgraaf. Donny bekende later Gino te hebben misbruikt en vermoord.

Bron: RTL Boulevard

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties