Kindje bij kinderopvang overleden, werd buiten gevonden

Kindje bij kinderopvang overleden, werd buiten gevonden

DEN BOSCH - Op kinderopvangboerderij ’t Goudvisje aan de Empelseweg in Den Bosch heeft zich een aangrijpend voorval voorgedaan waarbij een 3-jarig meisje is overleden. De politie onderzoekt de omstandigheden rondom dit incident nauwkeurig. „De ouders van het kindje zijn ingelicht. Onderzoek moet ophelderen wat er precies gebeurd is”, zo heeft de politie gemeld.

Kort voor 13 uur werd er een melding gedaan bij de hulpdiensten, waarna de politie, ambulance en zelfs een traumahelikopter ter plaatse kwamen. Het meisje werd buiten aangetroffen en was al niet meer aanspreekbaar. Reanimatiepogingen mochten helaas niet baten.

Lokale media hebben beelden getoond waarop te zien is dat de speelplaats van de kinderopvang is afgezet met witte schermen. Volgens berichtgeving van Omroep Brabant zijn alle ouders verzocht hun kinderen op te halen.

Hoewel het mogelijk om een noodlottig ongeval gaat, is het volgens de politie nog te vroeg om definitieve conclusies te trekken. „Er is sporenonderzoek verricht op en rond de plek waar het meisje is gevonden. Tevens wordt er gesproken met medewerkers van de kinderopvang.”

De kinderopvang heeft aangegeven ’voorlopig geen commentaar’ te geven over de gebeurtenissen die zich op maandag hebben voorgedaan aan de Empelseweg. De locatie staat bekend als een ’kinderopvangboerderij’, waar kinderen volgens hun website het buitenleven kunnen ervaren. Het buitenterrein beslaat ongeveer 1.500 vierkante meter, en biedt ’veel groen, klimheuvels en natuurlijke speeltoestellen’.

Lees meer over:
Den Bosch

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer