Hond die vijf jaar vermist was weer herenigd met zijn baasje (78)

Hond die vijf jaar vermist was weer herenigd met zijn baasje (78)

Een 78-jarige man uit Den Haag kreeg vorige week het ongelooflijke nieuws dat zijn verdwenen hond, Jill, was teruggevonden. Jill, een Nova Scotia Duck Tolling Retriever, was vijf jaar eerder verdwenen tijdens een bezoek aan de zoon van de man in Rotterdam-Kralingen. Na jaren tevergeefs te zoeken, had de man de hoop op hereniging opgegeven.

Echter, controleurs van de gemeente vonden Jill op de Linker Rottekade in Rotterdam-Hillegersberg, en belden de dierenambulance. Bij controle van haar chip werd duidelijk dat ze de verdwenen hond was. Helaas had Jill het zwaar gehad en was zwaar verwaarloosd en ondervoed.

Volgens Florus werden de controleurs benaderd door twee mannen die beweerden dat de hond van hun oom was. De auto waarin de mannen zaten is doorgegeven aan de dierenpolitie en ze hopen dat ze nog opgespoord kunnen worden.

Hond die vijf jaar vermist was weer herenigd met zijn baasje (78)

Jill is nu weer in het huis van haar eigenaar, maar het herstel is een lange en moeizame weg. Volgens Florus herkent ze hem niet meer en heeft ze moeite om aan haar nieuwe leven en haar nieuwe huisgenoot te wennen.

Florus is dankbaar dat hij zijn hond weer terug heeft, maar is ook bezorgd over de tijd die ze heeft moeten doorbrengen ver van huis. Hij hoopt dat de mannen die haar hadden aangetroffen, nog opgespoord kunnen worden.

Volg ons ook op Instagram voor het laatste en belangrijkste nieuws

Beeld: Dierenopvang Vlaardingen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties