16-jarige jongen in het gezicht gestoken terwijl hij beroofd werd

16-jarige jongen in het gezicht gestoken terwijl hij beroofd werd

Op vrijdagmiddag 24 maart vond er een beroving plaats op de Bilgaardpassage in Leeuwarden. Het slachtoffer, een 16-jarige jongen uit de gemeente Tytsjerksteradiel, werd onder dwang van een mes gedwongen zijn pinpas af te staan. Hierbij raakte hij lichtgewond door een steekverwonding in zijn gezicht. De daders waren al vertrokken toen de politie arriveerde.

Direct na de melding startte de politie een onderzoek. Niet veel later konden in de omgeving van de Bilgaardpassage drie verdachten worden aangehouden: een 20-jarige man en twee minderjarige jongens uit Leeuwarden en een minderjarige jongen uit de gemeente Tytsjerksteradiel. Op zaterdagochtend 25 maart werd een vierde verdachte aangehouden, ook een minderjarige jongen uit Leeuwarden.

Alle vier de verdachten zitten op dit moment nog vast en worden verhoord over hun betrokkenheid bij de beroving. De politie roept getuigen op om zich te melden en meer informatie te delen.

De beroving vond plaats omstreeks 17:45 uur, een druk tijdstip op de Bilgaardpassage. Toegesnelde agenten ontfermden zich over het slachtoffer en gaan met hem in gesprek. De politie is nog bezig met het onderzoek om te achterhalen wat er zich precies heeft afgespeeld op de Bilgaardpassage.

Lees meer over:
leeuwarden

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties