Man dood aangetroffen op vakantiepark

België
zondag, 21 april 2024 om 23:53
ambu
Een sombere zondagochtend brak aan in het Belgische Oostduinkerke, waar een 53-jarige man dood werd aangetroffen in een waterloop op het terrein van vakantiepark Sunparks. De hulpdiensten werden rond 8 uur op de hoogte gebracht, maar bij aankomst konden zij enkel de dood van de man vaststellen.
Het slachtoffer, afkomstig uit Tielt, werd gevonden in een gracht die aansluit op een vijver omringd door vakantiehuisjes. Volgens de burgemeester van Koksijde, Marc Vanden Bussche, waren er aanwijzingen van een nachtelijk feestje in een van de huisjes. Deze informatie roept vragen op over de omstandigheden die tot de dood van de man hebben geleid.
De exacte doodsoorzaak van de man moet nog worden bepaald door een wetsdokter. Eerste rapporten van de lokale televisiezender Focus-Wtv suggereren dat het slachtoffer mogelijk met zijn fiets onderweg was toen hij op een ongelukkige manier in het water terechtkwam.
De lokale politie heeft een onderzoek ingesteld naar de precieze toedracht van het noodlottige voorval. Ze hopen meer duidelijkheid te krijgen over de gebeurtenissen die tot de dood van de man hebben geleid.