Verschrikkelijk: Nu ook echtgenoot Dieuwertje Blok ernstig ziek

Showbizz
zondag, 05 mei 2024 om 11:50
schermafbeelding 2024 05 05 om 115152
Dieuwertje Blok en haar man Peter worden momenteel geconfronteerd met een zeer zware periode in hun leven. De presentatrice heeft te horen gekregen dat ze een neusamputatie moet ondergaan, terwijl haar man Peter ernstig ziek is.
Vorig jaar vocht Peter de Bie (73), de partner van Dieuwertje, voor zijn leven in het ziekenhuis nadat hij een infectie had opgelopen aan de tussenwervels van zijn rug. De situatie was zo ernstig dat hij niet meer kon bewegen en met spoed naar het ziekenhuis moest worden gebracht. Hoewel Peter het heeft overleefd, is zijn been tot onder zijn knie geamputeerd als gevolg van de infectie. Dieuwertje, die zelf eerder te maken kreeg met huidkanker, is zijn steun en toeverlaat in deze moeilijke tijd.
Het nieuws van de neusamputatie van Dieuwertje heeft veel steunbetuigingen opgeleverd vanuit verschillende hoeken. Haar kinderen en haar man zijn er voor haar, hoewel Peter het moeilijk vindt dat hij niet volledig voor zijn vrouw kan zorgen vanwege zijn eigen gezondheidsproblemen.
Peter heeft van de arts te horen gekregen dat zijn gezondheid achteruit zal gaan en dat hij slechts beperkte tijd heeft. Ondanks zijn hoop op een prothese om weer te kunnen lopen en autorijden, beseft hij dat zijn tijd beperkt is.
Deze nieuwe tegenslag komt onverwacht en voegt nog meer druk toe aan het leven van het echtpaar. We wensen Dieuwertje en Peter veel kracht toe in deze moeilijke tijd.