Mark Gillis kunstmatig in coma gehouden op de IC: “vecht voor zijn leven”

Showbizz
donderdag, 04 juli 2024 om 22:05
gvfvwrm27fq sd
EINDHOVEN – Mark Gillis, zoon van de bekende vakantieparkenmagnaat Peter Gillis, is in kritieke toestand opgenomen op de intensive care. Peter Gillis heeft dit nieuws bevestigd aan RTL Boulevard.
In de nacht van vrijdag 28 juni op zaterdag 29 juni werd Mark Gillis met spoed naar de spoedeisende hulp van het ziekenhuis gebracht. Zijn toestand was zodanig ernstig dat hij onmiddellijk werd overgeplaatst naar de intensive care. De artsen hebben diverse onderzoeken uitgevoerd om de oorzaak van zijn plotselinge ziekte te achterhalen.
Tijdens zijn verblijf op de intensive care verslechterde Marks situatie aanzienlijk. De artsen besloten hem in een kunstmatige coma te brengen en aan de beademing te leggen om zijn lichaam de kans te geven te rusten en te reageren op de toegediende antibiotica. Uit de onderzoeken bleek dat Mark lijdt aan een zware longontsteking.
Peter Gillis benadrukt dat de medische staf uitstekend voor zijn zoon zorgt. "Op dit moment vecht Mark nog steeds voor zijn leven," aldus een emotionele Peter. De familie Gillis vraagt om privacy en rust in deze moeilijke tijd, zodat zij zich volledig kunnen richten op het herstel van Mark.
Het nieuws over Marks kritieke toestand heeft veel reacties losgemaakt. Fans en bekenden van de familie Gillis hebben massaal hun steun en medeleven betuigd via sociale media. Peter en zijn familie hebben aangegeven enorm dankbaar te zijn voor de steun, maar verzoeken om begrip voor hun wens om deze periode in alle rust te kunnen doormaken.
De familie heeft laten weten dat zij verdere updates over Marks gezondheid zullen delen wanneer er meer duidelijkheid is over zijn toestand. Tot die tijd vragen zij iedereen om hun privacy te respecteren en te bidden voor Marks herstel.
De situatie van Mark Gillis blijft zorgwekkend. Zijn familie en de medische staf doen er alles aan om hem de best mogelijke zorg te bieden. De komende dagen zullen cruciaal zijn voor zijn herstel, en de familie Gillis hoopt op positieve ontwikkelingen.