Quote 500: Prinses Mabel op drempel miljardairschap (bijna rijker dan alle Oranjes bij elkaar)

Quote 500: Prinses Mabel op drempel miljardairschap (bijna rijker dan alle Oranjes bij elkaar)

Prinses Mabel is voor het vierde jaar op rij gestegen in de Quote 500. Ze staat met een geschat vermogen van 880 miljoen euro op de vijftigste plaats in de lijst met vijfhonderd rijkste Nederlanders. Mabel is met voorsprong de rijkste Oranje.

Prinses Mabel haar vermogen steeg tot 880 miljoen, genoeg voor plek 50 in de Quote 500. Mabel was toen al de rijkste Oranje en ook rijker dan alle prinsessen en bijna alle Europese vorsten. En dat allemaal dankzij wijlen prins Friso, die zijn vrouw een aandelenpakket naliet.

Prins Johan Friso liet zijn vrouw Mabel en dochters Luana en Zarla niet onbemiddeld achter bij zijn dood op 12 augustus 2013 na een tragisch ski-ongeluk anderhalf jaar eerder in de winterse pleisterplek van de Oranjes, het Oostenrijkse Lech. Maar ook Johan Friso zal bij leven in zijn stoutste dromen nooit gedacht hebben dat de aandelen die hij ooit in startup Ayden kocht zijn vrouw nu, met het vermogen zij al bezit, bijna miljardair maakt.

Lees verder bij de bron

Beeld: Videostill

Lees meer over:
prinses Mabel

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer