Prinses Ariane verbreekt het protocol en doet een bijzondere mededeling

Royalty
maandag, 08 mei 2023 om 17:18
ppp
Prinses Ariane is altijd beschreven als een introverte en stille dochter van het koninklijk paar. Toch heeft ze tijdens de viering van Koningsdag iedereen verrast door haar vastberadenheid en zelfvertrouwen te tonen. Voor de journalisten nam ze het woord en sprak ze vrijuit over haar toekomstplannen.
Ariane is de jongste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Ze heeft altijd een beetje in de schaduw gestaan van haar oudere zussen, Amalia en Alexia. Maar dat veranderde op Koningsdag, toen ze voor het eerst haar toekomstplannen openbaar maakte.
Prinses Ariane heeft onlangs openhartig gesproken over haar toekomstplannen, waarbij ze duidelijk heeft gemaakt dat ze niet van plan is om in de voetsporen van haar oudere zus Alexia te treden en naar het Atlantic College in Wales te gaan. Op de vraag of ze op Sorghvliet blijft voor haar vijfde en zesde middelbaar, gaf de zestienjarige prinses geen expliciet antwoord. Ze zei dat ze momenteel nog gefocust is op het heden en dat haar gedachten daar zijn. Dit doet vermoeden dat ze nog niet helemaal zeker is van haar plannen voor de toekomst.
Hoewel het nog onduidelijk is wat de toekomst zal brengen voor Prinses Ariane na haar middelbare school, is één ding wel zeker: ze heeft haar eigen weg uitgestippeld en is vastberaden om haar eigen pad te volgen. Zal ze ervoor kiezen om haar diploma in het buitenland te behalen of zal ze toch in Nederland blijven? De tijd zal het leren!