Prins Harry wil gaan vechten voor behoud van zijn militaire titels

Prins Harry wil gaan vechten voor behoud van zijn militaire titels

Prins Harry wil ervoor vechten dat hij zijn militaire ere-titels mag houden. De hertog van Sussex moet er waarschijnlijk afstand van doen vanwege zijn stap terug binnen het Britse koningshuis vorig jaar, maar dat wil hij voorkomen. “Zijn militaire werk is een van de belangrijkste dingen voor hem. Natuurlijk wil hij ze houden”, vertelt een anonieme vriend van Harry aan de Daily Telegraph.

Volgende maand evalueert de Britse koninklijke familie naar verwachting de Megxit, zoals de stap terug van Harry en Meghan ook wordt genoemd. Dan zou ook worden besproken wat er gebeurt met de militaire ere-titels van Harry. Als het aan de prins ligt dan behoudt hij ze vanwege zijn werk voor militairen en veteranen. Of hij zijn zin krijgt is maar de vraag omdat hij zijn koninklijke taken vooralsnog heeft neergelegd.

Lees verder bij de bron: https://www.vorsten.nl/vorstenhuizen/engeland/prins-harry-vastberaden-om-militaire-titels-te-houden/

LEES OOK: Met deze jongen mag prinses Amalia nooit trouwen

Beeld: Schermafbeelding ET Canada / Youtube

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer