Koningin Máxima betrapt op online shoppen tijdens videocall

Koningin Máxima betrapt op online shoppen tijdens videocall

Net als veel Nederlanders is ook koningin Máxima (49) druk met Zoom-meetings. Alhoewel, druk... de koningin was lekker aan het shoppen, zo is te zien op verschillende foto's.

Máxima sprak vandaag via Zoom met de Senegalese minister voor Digitale Economie en Telecommunicatie Yankhoba Diatara, over toegang tot financiële diensten tijdens een virtueel bezoek aan Senegal. Dit deed de koningin als speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling.

Maar wie even goed kijkt, ziet dat de royal tijdens het gesprek gewoon aan het shoppen is bij bol.com. En dat ook nog eens zónder schoeisel aan haar koninklijke voetjes. "Het kan gebeuren", neemt Marc van der Linden het voor haar op in RTL Boulevard. "Ik denk dat het heel menselijk is en dat we allemaal tegenwoordig vaak een Zoom-gesprek voeren terwijl we ondertussen nog naar iets anders kijken."

Bekijk de foto's hier: https://www.rtlnieuws.nl/entertainment/royalty/artikel/5210097/koningin-maxima-betrapt-op-online-shoppen-tijdens-zoom

Beeld: Koninklijk Huis

Lees meer over:
koningin maxima online videocall

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties