Heeft prinses Beatrix een relatie met deze man?

Heeft prinses Beatrix een relatie met deze man?

Het Duitse blad Freizeit is er heilig van overtuigd: prinses Beatrix heeft een nieuwe liefde in haar leven. Het blad schrijft dat er sprake zou zijn van meer dan een goede vriend in het leven van onze voormalige koningin. Een bijzondere wending, niet lang nadat koning Willem-Alexander sprak over het ‘eenzaamheidsvirus’ dat zijn moeder te pakken had.

Het blad beweert dat Beatrix de afgelopen maanden enorm opgewekt is omdat ze een nieuwe liefde heeft gewonnen, het betreft ‘een heer van adelijke komaf’, hij zou haar al meerdere malen op kasteel Drakensteyn bezocht hebben.

Volgens Freizeit heute zouden de twee al samen serieuze plannen hebben, hij zou namelijk een huwelijksaanzoek aan het voorbereiden zijn. Over wie het gaat, wordt niet vermeld. Het Nederlandse blad Story denkt daar overigens wel een idee van te hebben. Beatrix zou namelijk regelmatig gezien zijn met de 77-jarige Thilo von Watzdorf.

De Story schrijft dat de twee een kleine familielink hebben. Vollrat von Watzdorf trouwde met Simone Arnoux, en Thilo is daar een zoon van. Simone hertrouwde later met Aschwin zur Lippe-Biesterfeld, de broer van Beatrix’ vader.

Samen zijn ze dol op kunst en cultuur, dat maakt het ook gemakkelijk om een goede klik te hebben. Of dit de hoofdoorzaak is voor het ontstaan van de liefde is niet duidelijk. Wat wél zeker is, is dat Beatrix het liefdesgeluk gevonden heeft.

Prinses Beatrix is alle geluk van de wereld gegund.

Bron: Ditjesendatjes | Beeld: RVD / Schermafbeelding RoyalPress

Lees meer over:
liefde prinses Beatrix relatie

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties