Harry en Meghan zeggen vaarwel tegen Instagram account

Harry en Meghan zeggen vaarwel tegen Instagram account

Prins Harry en zijn vrouw Meghan nemen afscheid van hun gezamenlijke Instagram account Sussex Royal. Twee dagen voordat ze formeel een stap terug doen binnen het Britse koningshuis plaatste het stel hun allerlaatste foto.

En zo komt er een einde aan een ander onderdeel uit het hoofdstuk dat het terugtreden van de hertog en hertogin van Sussex heet. Ze bedanken hun 11,3 miljoen volgers voor alle steun. Nu wordt er nagedacht over de toekomst. Zo schrijven ze: "Terwijl we allemaal aan het zoeken zijn naar de rol die we spelen in deze wereldwijde verandering van gewoonten, richten wij ons op dit nieuwe hoofdstuk om te ontdeken hoe wij het beste kunnen bijdragen."

Het echtpaar bedankt alle volgers voor de steun, inspiratie en de gedeelde inzet voor het goede van de wereld. Via het Instagram account wordt niets meer gedeeld. Dat neemt natuurlijk niet weg dat de twee niet stil zullen zitten. Dit laten ze ook bij het plaatsen van de laatste foto weten: "Ondanks dat jullie ons hier niet meer zullen zien, gaat het werk gewoon door."

Dit heeft niet te betekenen dat we nooit meer iets van de Sussexes zullen vernemen. Ze zijn voortaan bereikbaar via andere kanalen. "Tot dan, zorg goed voor jezelf en voor elkaar", schrijft het echtpaar.

Op zowel het Instagram account en de websites zullen geen updates meer verschijnen, wel blijven de platforms voorlopig nog bestaan zo weet de woordvoerder van Harry en Meghan te melden aan de Britse media. Er is voorlopig dus geen sprake van verwijdering.

Vanaf aankomende woensdag is de 'megxit' een feit, dan maken Harry en Meghan geen gebruik meer van hun koninklijke titels. De hertog en hertogin hebben met elkaar afgesproken een stap terug te doen binnen het Britse koningshuis, en dat heeft ook te betekenen dat ze vaarwel nemen van van Sussex Royal als merknaam.

Beeld: Pxhere

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties