Patty Brard (69) in het ziekenhuis, deelt zorgwekkende foto

Showbizz
zaterdag, 04 mei 2024 om 11:17
patty
Patty Brard, de voormalige diva van Shownieuws, heeft onlangs een ongelukkige val gemaakt op Ibiza. Op Instagram deelde de 69-jarige 'realityster' een foto waarop te zien is dat haar voet in het verband zit, vergezeld van een vraag om beterschap voor de volgende dag.
Volgens haar bijschrift is Patty uitgegleden en heeft ze haar enkel verzwikt. De precieze toedracht van het incident is niet helemaal duidelijk, maar uit de hashtags die ze heeft gebruikt, kunnen we opmaken dat het om een valpartij gaat.
De val komt op een moment waarop Patty al in het nieuws was vanwege haar beslissing om haar contract bij Shownieuws niet te verlengen. Eerder gaf ze aan dat ze het rustiger aan wilde doen, maar volgens geruchten zou er meer achter haar vertrek zitten.
Volgens Victor Vlam, in de podcast De Communicado's, draait het bij het vertrek van Patty vooral om financiële redenen. Insiders hebben hem verteld dat Patty meer geld wilde en dat John de Mol, de eigenaar van het programma, daar niet mee akkoord ging. Ondanks dat ze al van een vast contract naar freelance was overgegaan, zou ze nog hogere salariseisen hebben gehad. Ze voelt zichzelf meer waard vanwege haar betrokkenheid bij een serie op Videoland.
Het nieuws over haar financiële geschil met Shownieuws kwam naar buiten toen Patty haar verhaal deelde bij RTL Boulevard. Daar liet ze ook doorschemeren dat ze misschien toch weer zou terugkeren naar Shownieuws, wellicht in afwachting van een verandering in de salarisonderhandelingen met John de Mol.