Dit is waar prinses Amalia nu vakantie viert, mogelijk samen met de Spaanse koninklijke familie?

Dit is waar prinses Amalia nu vakantie viert, mogelijk samen met de Spaanse koninklijke familie?

Prinses Amalia is klaar met haar eindexamen. De uitslagen wacht ze niet in Nederland af, ze is namelijk naar Mallorca vertrokken om daar te genieten van de Spaanse zon.

Journalist Menno Swart meldde afgelopen zondag op Twitter dat hij had vernomen dat de koning vanaf Schiphol was vertrokken met een privéjet. Swart zijn voorspellingen zijn nooit zomaar uit de lucht gegrepen, hij kreeg al meerdere malen gelijk. Zo wist hij aan te tonen dat de Oranjes waren vertrokken naar Griekenland afgelopen herfst.

Hoe hij dit zo zeker weet? Nou, hij traceerde het vliegtuig dat vertrok vanaf een speciale plek op Schiphol die er voor is aangewezen om staatshoofden te laten vertrekken. Het vluchtschema laat zien dat het vliegtuig is geland op het Spaanse eiland Mallorca. Het is niet bekend wie er daadwerkelijk in de privéjet zaten maar de kans bestaat absoluut dat het gaat om prinses Amalia. Bovendien maakt de journalist gebruik van meerdere bronnen.

De Spaanse koninklijke familie staat er om bekend de vakantie traditiegetrouw op Mallorca te vieren. Op 6 juni zouden zij ook naar Mallorca gevlogen zijn, waar zij verblijven in Marivent Palace, de plek waar de koninklijke familie hun vakanties doorbrengen op het eiland.

Zou Amalia nu tijd doorbrengen bij de Spaanse koninklijke familie? In 2015 schreven de Nederlandse media al eens dat zij de Oranjes uitnodigden om een paar dagen door te brengen in het indrukwekkende paleis. Er is dus sprake van een vriendschappelijke relatie tussen de twee families. Hoe dan ook, Amalia geniet nu van haar tijd onder de Spaanse zon.

Help ons in de strijd om onafhankelijke journalistiek te bedrijven, word lid van ons Telegram kanaal

Beeld: Koninklijk Huis

Lees meer over:
prinses amalia vakantie

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties