Dit is waar Mabel van Oranje haar nieuwe villa voor €2,7 miljoen komt te staan

Dit is waar Mabel van Oranje haar nieuwe villa voor €2,7 miljoen komt te staan

De Quote 500-prinses creëert hiermee een eigen koninkrijkje aan de Loosdrechtse Plassen, waar - naar verluidt - ook haar moeder en zusje zullen gaan wonen.

Een enthousiast tipje van een oplettende lezer in de mail: 'Mabel heeft de villa naast haar eigen huis ook gekocht!' Daarmee uiteraard doelend op Quote 500-lid en Adyen-prinses Mabel van Oranje-Nassau.

Een snelle check in het kadaster leert dat de blijkbaar goed ingevoerde tipgever gelijk heeft: eind vorig jaar legde de weduwe van prins Friso van Oranje een kleine €2,7 miljoen neer voor een villa in Breukeleveen, aan de Loosdrechtse plassen. Pal naast het stuk grond dat zij in 2018 voor €1,6 miljoen kocht.

Op dit moment is de villa die op dat stuk grond stond platgegooid. De prinses laat daar namelijk een paleisje dat volledige aan haar eigen smaak voldoet uit de grond stampen. Totdat dat ongetwijfeld royale bouwwerk voltooid is, lijkt het erop dat Mabel met haar kinderen in het buurpand gaat wonen.

Lees verder bij de bron: https://www.quotenet.nl/vastgoed/qasteel/a35645696/mabel-van-oranje-koopt-voor-euro27-miljoen-villa-naast-eigen-bouwplaats/

LEES OOK: Zo ziet de ex-vriendin van koning Willem-Alexander er nu uit

Beeld: Ter illustratie. Bron: Unsplash, Koninklijk Huis.

Lees meer over:
prinses Mabel

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties