Dag 1 van mogelijkheid tot aangifte doen, belasting kampt gelijk met storing

Dag 1 van mogelijkheid tot aangifte doen, belasting kampt gelijk met storing

Het is vandaag 1 maart, de eerste dag dat je je aangifte voor de inkomstenbelasting weer kunt doen. Er is alleen één probleem: de Belastingdienst kampt met een storing.

Door een technische storing lukt het momenteel niet om in te loggen op Mijn Belastingdienst. We verwachten het probleem snel te kunnen oplossen. Onze excuses voor het ongemak", stond er vanmorgen vroeg op de website van de dienst te lezen. Intussen is de status van de storing veranderd in 'Mijn Belastingdienst momenteel beperkt beschikbaar'.

Slecht nieuws dus voor vroege vogels die hun aangifte zo snel mogelijk rond hadden willen krijgen. Voor degenen die al ingelogd waren en al gegevens hadden ingevuld, is er niets aan de hand, verzekert de fiscus. De gegevens zijn bewaard gebleven en je kunt als de storing opgelost is gewoon verder gaan met invullen.

Lees verder bij de bron: https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5217132/belastingdienst-fiscus-aangifte-storing

LEES OOK: Zo ziet de ex-vriendin van koning Willem-Alexander er nu uit

Beeld: mystic_mabel | CC BY-SA 2.0 | Flickr

Lees meer over:
Belastingdienst aangifte

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties