De (geheime) reisplannen van prinses Amalia

De (geheime) reisplannen van prinses Amalia

Het is natuurlijk al bekend dat Amalia niet direct naar een universiteit gaat om te leren. Ze neemt in plaats daarvan een tussenjaar. Amalia; “Een beetje rondreizen over de wereld en ik wil dingen doen die ik over twintig jaar misschien niet meer doen kan, zoals bij hele gave bedrijven stage lopen”.

Amalia zal haar rugzak verruilen door vier vrouwen van de Dienst Koninklijke en Diplomatieke beveiliging. De dames zijn speciaal voor de reis van de prinses aangenomen en zullen Amalia dan ook bijstaan in haar reis om de wereld te ontdekken.

De vier vrouwen gaan met onze prinses op wereldreis. Alles wat de prinses meemaakt mogen zij ook meemaken, en ook zullen de vrouwen in dezelfde hotels verblijven als de prinses. De Koninklijke familie is natuurlijk gewend aan vijfsterrenhotels en uitzonderlijke luxe, maar als het aan Amalia ligt slaapt zij tijdens haar reis niet in vijfsterrenhotels.

De prinses is niet alleen van plan om de wereld te ontdekken vanuit haar eigen ogen. Ze heeft ook een agenda opgesteld waarin tijd over is om vrienden en familie op te zoeken. In Zuid-Afrika gaat ze op bezoek bij een dochter van Paul Fentener van Vlissingen. Zijn vermogen investeerde hij in natuurbehoud organisatie African Parks.

Natuurlijk gaat de prinses ook even langs Argentinië. In het geboorteland van onze koningin wordt ze door haar oma en haar oom met open armen ontvangen in Buenos Aires, hier zal ze uiteraard ook een tijdje verblijven.

Amalia is verliefd op China geworden nadat ze met haar ouders het land voor de eerste keer bezocht. Onze prinses is niet alleen dol op China, maar ze spreekt zelfs de Chinese taal! Geen verrassing dus dat China ook toegevoegd is aan het lijstje van de landen die absoluut bezocht moet worden.

Hoewel de wereldreis precies op de wensen van onze prinses wordt ingevuld, moet er eerst gekeken worden wat er per land mogelijk is qua beveiliging. Dit is natuurlijk niet ongewoon voor de prinses. Als zij of haar zussen de deur uitgaan is er altijd een beveiliger die een oogje in het zeil houdt.

Beeld: Koninklijk Huis, Pexels

Lees meer over:
prinses amalia reizen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties