Buckingham Palace gaat pestgedrag Meghan tegenover paleispersoneel onderzoeken

Buckingham Palace gaat pestgedrag Meghan tegenover paleispersoneel onderzoeken

Buckingham Palace maakt gebruik van onafhankelijke en externe onderzoekers om beschuldigingen van paleispersoneel van pestgedrag afkomstig van Meghan te onderzoeken, zo meldt The Times.

Het paleis liet eerst weten zijn eigen onderzoek in te willen stellen, maar maakt nu toch gebruik in van externe, onafhankelijke advocaten. The Times spreekt van een ‘onverwachte zet’, die zou kunnen zorgen voor extra spanningen tussen de toch al bekoelde relatie tussen het Britse koningshuis en Harry en Meghan.

Naar verwachting hoeven Harry en Meghan zelf niet te rekenen op een uitnodiging om deel te nemen aan het onderzoek. Het gaat met name om lessen te trekken uit de omstandigheden door het personeel dat werkzaam is voor Buckingham Palace. De huidige en voormalige medewerkers kunnen hun verhaal aan de onderzoekers overleggen. Er werden claims gemaakt dat medewerkers veel last hadden van het gedrag van Meghan, ze gaven daarbij aan persoonlijk te zijn vernederd. Aan het begin van 2019 was er een stevige leegloop bij het personeel, zij vertrokken vanwege Meghans aanwezig, het hield toen de gemoederen al flink bezig.

Meghan geeft zelf aan niets met de beschuldigingen te maken te hebben. Maar volgens een insider moeten de ergste verhalen nog naar buiten gebracht worden.

Bron: Telegraaf | Beeld: Unsplash, Wikimedia Commons

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties