Hoekstra ziet heropvoedingskamp voor reljeugd wel zitten

Hoekstra ziet heropvoedingskamp voor reljeugd wel zitten

Demissionair minister van Financiën en CDA-lijsttrekker Wopke Hoekstra staat niet onwelwillend tegenover het heropvoeden van relschoppers door de staat. Dat zegt hij in Goedemorgen Nederland op NPO1.

De CDA-lijsttrekker reageert daarmee op een suggestie van Telegraafverslaggever Wierd Duk. Die ziet geen ander alternatief voor de harde kern relschoppers die Nederlandse steden de afgelopen dagen teisteren. “Als je blijft tolereren en niet heropvoedt, dan krijg je dit niet onder controle. De staat kan zeggen: dit is zo’n ondermijning van de rechtsstaat, we moeten gewoon heropvoeden.”

Hoekstra is het daarmee eens en ziet heropvoeden als een deel van de oplossing. “Kennelijk lukt het de ouders van deze mensen niet of heerst er onder hen onvoldoende bereidheid om deze kinderen gewoon binnen het gareel te houden. Dit gedrag gaat echt nergens over.”

Lees verder bij de bron: https://wnl.tv/2021/01/26/hoekstra-niet-onwelwillend-tegenover-heropvoedingskamp-voor-reljeugd-lukt-ouders-kennelijk-niet/

LEES OOK: Openbaar Ministerie legt beslag op bankrekeningen en auto’s van reltuig

Beeld: Schermafbeelding WNL / Youtube

Lees meer over:
CDA minister overheid

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties