Zien: Hier woont Sigrid Kaag

Zien: Hier woont Sigrid Kaag

Zo woont Sigrid Kaag, die D'66 een overwinning bezorgde. Twee jaar geleden kocht Sigrid Kaag, de grote winnaar van de Tweede Kamer verkiezingen, dit pand in Den Haag voor de prijs van 750.000 euro.

Zij liet er tegelijkertijd een hypotheek op vestigen van 9 ton euro. Hiervoor heeft Sigrid een optrekje met een woonoppervlakte van 181 vierkante.

Het totaal aantal kamers bedraagt zeven, waaronder vijf slaap- en twee badkamers. Uiteraard is de keuken luxe en voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Zonnen kan zij in de achtertuin van 42 vierkante meter. Het huis is gelegen in Scheveningen met op loopafstand het strand en de zee. De minister woont daar met haar vier kinderen en haar man, voormalig Palestijns ambassadeur in Zwitserland.

Eigenaardige is wel dat in het Kadaster niets te vinden is van haar echtgenoot met wie ze al 24 jaar is getrouwd. Het stel trouwde ooit in 1993 het diepste geheim in Jeruzalem. Maar in het Kadaster staat te lezen dat Kaag 'ongehuwd' is.

Bekijk de foto's hier: https://www.bekendeburen.nl/zo-woont-sigrid-kaag

Bron: Bekendeburen | Beeld: Unsplash, Wikimedia Commons

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties