Zien: Foto's van prinses Amalia samen met haar vriendje uitgelekt

Zien: Foto's van prinses Amalia samen met haar vriendje uitgelekt

Er waren eerst een heleboel geruchten maar het lijkt nu officieel: prinses Amalia heeft een relatie. Twee vrolijke foto's van prinses Amalia verschenen deze week samen met haar 19-jarige liefde Isebrand Kaldewei in de Duitse krant Bild. Ze lijken het erg fijn met elkaar te hebben in het Oostenrijkse Lech. 'De sneeuwprinses zweeft van geluk' op 1444 meter hoogte, zo kopt de krant.

Ook werd door de foto's bevestigd dat Amalia daadwerkelijk gewond is geraakt, ze is namelijk te zien met een kniebrace op haar geblesseerde rechterbeen. Qua humeur lijkt het de prinses niets te doen zo concludeert de journalist.

Verder was duidelijk te zien hoe dol Amalia op haar hondje Mambo, dat vorige dierendag werd geadopteerd door de koninklijke familie.

De Duitse vriend Isebrand is afkomstig uit Münster, waar zijn familie woont en eigenaar is van een groot bedrijf in sanitair. Amalia was op wintersport met Isebrand en een aantal vrienden. Er zou zijn gelogeerd in prachtig chalet dat volgens Bild vanaf €2090 per nacht kan worden afgehuurd.

De foto’s die de krant afdrukt van Amalia, waarvan een met Isebrand (onherkenbaar gemaakt) zijn nogal uitzonderlijk. Koning Willem-Alexander en zijn vrouw verbleven vorige week ook in Lech, maar de gebruikelijke fotosessie op de piste werd geannuleerd omdat het gezin niet compleet was.

Op de foto’s is Amalia te zien in de sneeuw en in de bar van een hotel. Bekend is dat de familie niet gediend is van paparazzi-fotografen. Publicatie van de foto’s is in strijd met de mediacode, volgens het Nederlandse hof.

Maar aangezien het door een Duitse site gepubliceerd is en doorlinken niet verboden is kun je zelf beslissen de foto's hier bekijken.

Lees meer over:
prinses amalia

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties