Zeer triest nieuws over gezondheid Céline Dion

Zeer triest nieuws over gezondheid Céline Dion

Recentelijk is duidelijk geworden dat het niet goed gaat met de gezondheid van Céline Dion. Vorig jaar maakte de beroemde zangeres bekend dat ze lijdt aan het Stiff Person Syndrome (SPS).

In een emotionele video op Instagram deelde Dion dit nieuws met haar volgers. Ze vertelde dat SPS niet alleen haar hersenen en ruggenmerg aantast, maar ook spasmen en beperkte mobiliteit veroorzaakt. Op dit moment is er nog geen remedie beschikbaar.

Vorige week kondigde de legendarische zangeres aan dat ze vanwege haar gezondheidstoestand niet in staat is om op te treden. Via sociale media liet ze weten dat ze met pijn in haar hart haar aankomende wereldtournee annuleert.

Sinds bekend is geworden wat er met haar aan de hand is, blijft Dion vrij terughoudend. Eerder deze maand zou ze op de rode loper verschijnen voor de première van de film "Love Again".

De film markeert het debuut van Céline Dion op het grote scherm, maar tot verbazing van velen was ze zelf niet aanwezig.

Radar Online meldt dat de zangeres zich erg slecht voelde. Naar aanleiding van dat bericht groeien de zorgen over Céline Dion weer. Een insider bevestigt dat het niet goed met haar gaat.

"Het lopen valt haar zwaar en ze heeft periodes waarin ze spontaan extreme pijn ervaart. Céline wil er zelf niet te veel over kwijt, maar haar leven is ingrijpend veranderd."

De insider vertelt ook dat de zangeres momenteel verschillende specialisten raadpleegt. Ze bezoekt een neuroloog, holistisch beoefenaar, ergotherapeuten en fysiotherapeuten. Ze hoopt dat ze haar situatie kan overwinnen en weigert zich over te geven aan de tegenslagen.

Volgens Radar Online zijn er echter ook bronnen die melden dat Céline er alles aan zal doen om een comeback-tournee te realiseren. Deze tournee zou eind volgend jaar plaatsvinden.

Ook haar zus Claudette blijft positief gestemd. "Ik ben ervan overtuigd dat het leven haar zal geven wat ze heeft gegeven. Ze is een buitengewoon intelligente vrouw."

"Ze is zo vrijgevig en getalenteerd, en bovendien houdt ze van het leven. In plaats van te treuren om haar lot, probeer ik positief te blijven in de hoop dat ze ooit weer op het podium zal staan."

Lees meer over:
medisch media

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer