VIDEO: Man gooit een hondsdolle lynx over het gazon om zijn vrouw te redden

VIDEO: Man gooit een hondsdolle lynx over het gazon om zijn vrouw te redden

Kristi Wade bedankt haar man, Happy Wade, voor het redden van haar leven toen een hondsdolle lynx haar aanviel op hun oprit in North Carolina.

Meneer Wade had een pan met brownies bij zich en mevrouw Wade droeg hun kat, Caroline Faith, in een reismand. Het was vrijdagochtend en ze waren op weg naar een dierenarts in Wilmington, ongeveer 40 kilometer verderop, voor een routine-afspraak.

'Goedemorgen,' zei meneer Wade opgewekt tegen een passerende jogger voordat hij opmerkte: 'ik moet mijn auto wassen.' Dat is het moment waarop mevrouw Wade zei dat ze een boos gegrom hoorde. Ze dacht dat het gewoon een kat uit de buurt was. Maar het was een hondsdolle lynx die op de oprit onder een auto vandaan kroop.

De aanval werd vastgelegd door de huisbeveiligingscamera van de Wades in een video die viraal ging over het internet nadat meneer Wade de aanval had gedeeld met zijn baas, die het deelde met iemand anders, wiens neef het op TikTok plaatste, zei mevrouw Wade.

Meneer Wade rende naar zijn vrouw, trok de lynx van haar rug en hield het dier met zijn blote handen omhoog, terwijl het kronkelde en gromde. Vervolgens smeet hij het dier over zijn gazon om het weg te jagen. Bekijk de beelden hieronder maar om de aanval te zien.

Lees meer over:
Verenigde Staten aanval

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties