VIDEO: Foto's van enorme ravage die Glennis Grace in de Jumbo wist aan te richten

VIDEO: Foto's van enorme ravage die Glennis Grace in de Jumbo wist aan te richten

Vorige maand werd Glennis Grace gearresteerd omdat ze medewerkers van de Jumbo mishandelde. De zangeres kwam hierdoor erg negatief in de media terecht, en lijkt nu zelfs moeite te hebben om ergens nieuwe opdrachten te krijgen.

Strafrechtelijke vervolging lijkt reël omdat er veel beelden zijn gemaakt van de ravage die Glennis in de supermarkt wist aan te richten, zo laat de politie weten. Je zou denken dat de beelden zo overal op het internet zouden rondslingeren, maar dat blijkt niet het geval. Er kwam vooralsnog nog niets naar buiten. Daar lijkt nu overigens verandering in te zijn gekomen. In het weekblad Weekend doet illusionist Hans Klok een boekje open, hij laat weten een foto gezien te hebben: "Wat er nu allemaal gebeurt in de showbizz is niet te filmen natuurlijk.", zo laat hij weten.

Meneer Klok vervolgt: “Zoals met Glennis en haar zoon die in de Jumbo staat te roken. Ik heb gezien hoe de supermarkt eruitzag. Gerard Joling had die foto.” Hans is behoorlijk geschrokken van alle perikelen rondom bekende Nederlanders de afgelopen tijd. Klok laat weten hoe de supermarkt er bij lag na de bestorming van Grace: “Het was één grote bende en dat schijnt die ploeg te hebben gedaan. Gerard heeft de laatste nieuwtjes!” Klok laat zich ook uit betreft andere bekende Nederlanders en stelt dat mannen in Nederland moeten oppassen. Klok zegt: “Dan heb je nog wat er allemaal met Marco Borsato en Ali B speelt. De vrouwen zijn op oorlogspad, dus we moeten oppassen!” Foto in thumbnail is ter illustratie, afkomstig uit onderstaande video. Hieronder meer:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties