Viaplay verhoogt zijn prijzen flink: Dit ga je vanaf nu betalen

Entertainment
dinsdag, 23 april 2024 om 1:08
verstappen
Viaplay, de Zweedse streamingdienst die populaire internationale sportevenementen en series uitzendt, heeft aangekondigd dat de kosten voor een maandabonnement opnieuw zullen stijgen. Deze aankondiging komt als een verrassing voor veel gebruikers en heeft geleid tot een golf van verontwaardiging op sociale media. Vanaf 22 mei zullen de abonnees maandelijks 17,99 euro moeten betalen, een stijging van twee euro ten opzichte van het huidige tarief van 15,99 euro.
De timing van deze prijsverhoging valt samen met de recente bevestiging dat Viaplay de uitzendrechten voor de Formule 1 heeft veiliggesteld voor de komende vijf jaar. Deze deal, beschreven door De Telegraaf als een 'topdeal', komt nadat er geruchten rondgingen dat Ziggo de nieuwe drager van de rechten zou worden. Deze geruchten werden echter ontkracht toen Viaplay aankondigde dat zij de rechten hadden gewonnen, tegen de verwachtingen in.
De aanhoudende prijsstijgingen van Viaplay roepen vragen op bij de abonnees. Velen uiten hun frustratie op platforms zoals Twitter en Facebook, waarbij sommigen zich afvragen of de hogere kosten gerechtvaardigd zijn, zelfs met de toevoeging van exclusieve content zoals de Formule 1.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…