Moeder met meer dan 800 tatoeages is er kapot van dat ze geen baan kan vinden

Entertainment
maandag, 22 april 2024 om 21:28
6 41
Tatoeages zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden, maar ze zijn zeker niet iets nieuws. In feite bestaan tatoeages al duizenden jaren, maar vandaag de dag kunnen ze iets anders betekenen.
Veel mensen hebben tegenwoordig tatoeages in een poging zichzelf uit te drukken. Misschien hebben zij een naam of afbeelding op hun huid getatoeëerd die voor hen persoonlijk iets betekent.
Duizenden jaren geleden kregen mensen vaak tatoeages om religieuze redenen of vanwege de stam waartoe ze behoorden. Het is gewoon veranderd in iets anders in recentere jaren.
Er zijn ook momenten waarop iemand verslaafd kan raken aan het hebben van tatoeages, en dat is waar Melissa Sloan zich bevindt. Als moeder wil ze voor haar kinderen zorgen, maar ze is zo verslaafd aan het krijgen van tatoeages dat ze er meer dan 800 op haar lichaam heeft.
Het probleem was dat de moeder van twee zo veel tatoeages had dat niemand haar wilde aannemen. Ze begon te twijfelen of ze haar familie wel zou kunnen ondersteunen.
Melissa heeft veel verschillende kunstwerken op haar lichaam en sommige overlappen elkaar, simpelweg omdat ze geen ruimte meer heeft. Velen van hen zijn ook gedaan op een ‘gevangenisstijl’ manier omdat ze thuis door haar partner zijn gedaan.
Of je het nu met haar eens bent of niet, het is interessant dat haar gewoonte uiteindelijk niet goed voor haar heeft uitgepakt. Ze werd zelfs afgewezen voor een baan als toiletjuffrouw in de buurt.
Je kunt meer over haar en haar tatoeages zien in deze korte video die online is geplaatst.