Maxime Meiland verandert haar uiterlijk door middel van cosmetische ingreep: check de 'voor en na' foto's!

Entertainment
zaterdag, 18 november 2023 om 20:42
maxime
Maxime Meiland onthulde onlangs dat ze 'helemaal genoeg had' van haar 'vriend', doelend op het stuk vet onder haar kin. Ze heeft dit vorige week laten verwijderen door een ervaren arts, en de resultaten zijn volgens haar zeker positief.
Maxime Meiland is overtuigd van het principe 'wat je niet hebt, kan je kopen'. Ze had eerder al fillers in haar kin laten injecteren. "Ik vind het mooi als iemand een recht profiel heeft, maar mijn kin is iets naar achteren geplaatst," legde ze uit. "Als ik aankom en mijn gezicht wat ronder wordt, dan valt dat nog meer op. Ik hoorde anderen over fillers praten en dacht: waarom niet?" Ze koos ervoor om ongeveer drie keer fillers in zowel haar kin als kaak te laten inbrengen.
Recent heeft Meiland ook een correctie gedaan aan haar 'pelikanenhals'. Maxime besefte dat ze zich geen week voor haar volgers kon verstoppen en deelde op Instagram direct dat ze met verband op het hoofd liep, waarbij ze het achterliggende verhaal daarmee deelde.
Inmiddels is een week voorbij en is het verband van haar hoofd verwijderd. Ze toont foto's van het resultaat en vertelt dat ze er bijzonder tevreden mee is.
Wat denk jij van het resultaat? Laat het weten in de reacties.