Meilandjes zitten flink in de problemen

Meilandjes zitten flink in de problemen

Na een ontspannen periode op Tenerife zijn de Meilandjes weer volop aan het werk in hun nieuwste project, genaamd Code Rosé, zoals onthuld door Weekend. Echter, hun plannen voor een pensionavontuur worden momenteel geconfronteerd met enkele obstakels. De vergunningsaanvraag voor hun pensionproject heeft vertraging opgelopen vanwege de eisen van de gemeente, die vereist dat er permanent verblijf wordt gehouden in het pension. Desondanks laten Erica en Martien zich niet ontmoedigen en hebben ze een slimme oplossing bedacht: kamermeisje Melissa is nu permanent in het pension gaan wonen!

Ondanks de bureaucratische uitdagingen en het wachten op de vergunning, behouden de Meilandjes hun vertrouwen in hun nieuwe onderneming en blijven ze vastberaden om hun pensiondroom te verwezenlijken.

En dan is er nog een grote uitdaging...

Is het einde van Chateau Meiland in zicht?

Martien heeft eerder aangegeven dat hij de serie wilde beëindigen als de kijkcijfers onder het miljoen zouden zakken, wat al geruime tijd het geval is. Jan Dijkgraaf heeft onthuld dat hij bezig is met wat hij het 'slotboek' noemt, dat uitgebracht zal worden na de laatste aflevering van de Meilandjes. Hij zei: "Zodra de serie eindigt. Ik weet natuurlijk wel wanneer dat zou kunnen zijn, maar daar wil ik nu nog niets over zeggen. We hebben ooit afgesproken dat we aan het einde van de serie een boek zouden uitbrengen dat een kijkje achter de schermen geeft in wat er allemaal is gebeurd. Kort daarna komt er ook een boek uit met een terugblik op de serie, dus we zijn daar al rustig mee bezig. Maar er komt een moment waarop we in een hogere versnelling moeten schakelen en snel moeten gaan schrijven. Dus we gaan hetzelfde doen als bij Meiland. En dan, als het eindelijk voorbij is, kan John de Mol eindelijk beginnen aan zijn volgende project." Het einde van de serie lijkt nu echt nabij te zijn!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties