Mariska Bauer komt met update na heftig herseninfarct

Mariska Bauer komt met update na heftig herseninfarct

Het jaar kon natuurlijk niet slechter beginnen voor de familie Bauer. Mariska werd getroffen door een herseninfarct, vlak na de jaarwisseling. Ze mocht ondanks deze ingrijpende situatie haar 46ste verjaardag vieren. Aan weekblad Privé laat ze weten hoe het nu gaat.

"Het gaat goed, maar de angst zit er goed in", zo lieten Frans en Mariska aan hoofdredacteur Evert Santegoeds weten. "Ze vertrouwt heel erg op de doktoren die haar hier doorheen hebben geholpen." Mariska heeft medicatie gekregen en laat weten deze trouw te slikken.

De Bauers zijn dankbaar dat de situatie zo is afgelopen, het had natuurlijk allemaal veel erger gekund. De sporen in haar gezicht die te zien waren toen ze terugkwam vanuit het ziekenhuis waren wel verontrustend.

De Bauers hadden het totaal niet aan zien komen, het kwam onverwachts. Mariska liet weten een paar keer ernstige hoofdpijn te hebben gehad voordat ze werd getroffen.

Beeld: Frans Bauer | Instagram

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties