Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima 'misbruikt' door veroordeelde drugscrimineel

Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima 'misbruikt' door veroordeelde drugscrimineel

Op Aruba is drugscrimineel Piet W. gearresteerd. Hij maakte misbruik van zijn zogenaamde connectie met niemand minder dan de koning en koningin. Voor het koninklijk echtpaar een zorg minder nu hij zijn straf moet uitzitten.

Koning Willem-Alexander zal nu meer dan ooit spijt hebben van de foto waarop hij en Máxima proosten met Vladimir Poetin tijdens de Olympische Spelen in Sotsji. Maar dat is niet de enige foto waar het koninklijk paar ‘er slecht op staat’. Eerder poseerden ze ook al met een heerschap dat niet van onbesproken gedrag blijkt te zijn.

Het gaat om de veroordeelde drugshandelaar Piet W. (53), die onlangs op Aruba werd gearresteerd. Al in 2014 werd hem in Nederland een gevangenisstraf van zeven jaar opgelegd. In 2018 keerde hij niet terug van zijn verlof en tot voor kort was hij onvindbaar voor de autoriteiten. Wel was er informatie dat hij in Suriname zou verblijven. Onlangs kregen opsporingsinstanties een tip dat hij van plan was naar Aruba te reizen. Die informatie klopte en Piet W. werd daar aangehouden.

Lees meer over:
koning Willem-Alexander

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties