Jonge vrouw heeft 27 procedures om de grootste lippen ter wereld te krijgen, dit is hoe ze er vroeger uit zag

Entertainment
zondag, 21 april 2024 om 12:25
5a
Het hebben van een levensdoel kan altijd helpen, maar dat betekent niet noodzakelijk dat elk doel onze moeite waard is. Dat is vooral waar wanneer we praten over het doel om de grootste of de beste te zijn, omdat we veel concurrentie hebben.
Soms is het beter om te proberen de beste te zijn op een kleiner niveau, omdat we dat misschien niet kunnen doen op het grootste niveau. Dat is wat deze vrouw uit Bulgarije ervaart, en ze heeft zeker aandacht gewekt met haar resultaten.
Ik denk dat de meesten van ons wel iemand kennen die een soort cosmetische chirurgie heeft gehad. Ze zijn op de een of andere manier verbeterd door het gebeuren, of het nu gaat om het verminderen van hun buik of het groter maken van hun achterwerk.
Voor Andrea Ivanov was echter het grootste zijn ook enige cosmetische verbeteringen nodig, maar ze richtte zich op een specifiek deel van haar lichaam. Daarom is Andrea, op 25-jarige leeftijd, geobsedeerd door het hebben van de grootste lippen ter wereld.
Wanneer je een foto van Andrea ziet, kun je niet anders dan merken dat haar lippen super groot zijn. Dit is geen soort industrieel ongeval, ze heeft veel lipinjecties gehad met hyaluronzuur om deze look te bereiken. Ze heeft het doel de grootste lippen ter wereld te hebben, en ze is er dichtbij.
Na 27 sessies waren haar lippen vier keer groter dan een normale lip. Ze zegt: "Ik hou nu van mijn lippen, en het is veel beter dan voorheen." Tot nu toe heeft ze meer dan $5000 uitgegeven om de lippen van haar dromen te hebben.
Ook al heeft ze de dingen tot het uiterste gedreven, ze is nog steeds niet helemaal tevreden met hoe ze eruit ziet. Doktoren raden haar aan om te stoppen, maar ze wil doorgaan. Ze is tenslotte nog niet in de recordboeken terechtgekomen.
Volgens Andrea doen veel mannen die haar volgen op sociale media verschillende aanbiedingen aan haar. Ze is trots op haar uiterlijk en het is waar ze in haar leven naar gestreefd heeft.
Andrea wil ook de grootste jukbeenderen ter wereld hebben en heeft daarvoor vier hyaluronzuurinjecties gekregen. Na die injecties moet ze veel druk op haar gezicht vermijden, zodat ze geneest. Het helpt ook haar lippen groter te maken.
34 verschillende injecties hebben haar geholpen de look te bereiken die ze vandaag heeft. Ze vindt haar lippen mooi zoals ze zijn, maar ze wil nog meer doen. Ze zegt ook dat ze na de operatie problemen heeft met eten.
Sommige artsen denken dat ze ver genoeg is gegaan, maar andere artsen zeggen dat ze, als ze een paar maanden wacht, meer injecties kan krijgen. Ze beseft dat er risico's verbonden zijn aan het proberen om op deze manier in de recordboeken te komen, maar ze houdt ervan.
Volgens haar moet iedereen eruitzien zoals zij willen. Zelfs als ze veel aandacht krijgt, zowel goed als slecht op sociale media, voelt ze dat ze in de goede richting gaat.
5 6
Verschil tussen vroeger en nu