Grote tegenslag voor Joost Klein: “Het is klaar nu”

Entertainment
donderdag, 09 mei 2024 om 17:37
joost
Vanavond is het langverwachte moment aangebroken: Joost Klein zal Nederland vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival, en hij zal als nummer 37, het laatste land, optreden. Echter, voordat zijn optreden plaatsvindt, krijgt Joost een flinke klap te verduren van de bookmakers, die zijn winstkansen hebben laten dalen.
De afgelopen dagen zijn tumultueus geweest voor de trotse Fries. De repetities van Joost werden niet goed ontvangen door de bookmakers, waardoor hij van de derde naar de vijfde, en vervolgens naar de zevende plaats is gezakt op de lijst van favorieten. Zelfs na herhaalde pogingen om zijn kansen te verbeteren, blijven de bookmakers hem neerzetten als een outsider, met slechts vier procent kans om te winnen.
Joost voert online een intensieve strijd tegen de bookmakers, waarbij hij op zijn Instagram-kanaal video's deelt waarin hij de spot drijft met hun voorspellingen. Hij uit zijn frustratie en ongeloof over hun inschattingen, maar blijft vastberaden en optimistisch.
Ondertussen lijkt de winnaar van het Eurovisie Songfestival 2024 al bekend te zijn, met de Kroatische inzending van Baby Lasagna die met maar liefst 43 procent kans bovenaan staat. Het lijkt erop dat de bookmakers hun geld al hebben ingezet op dit nummer.