Moeder gooit haar gehandicapte zoontje (6) in een rivier vol krokodillen

Buitenland
donderdag, 09 mei 2024 om 21:14
kyaw tun byqejz fozk unsplash
Een hartverscheurende tragedie schokte afgelopen zondag het district Belagavi in zuidwest-India, toen het levenloze lichaam van een gehandicapt 6-jarig kind werd gevonden in de Kali-rivier. Wat deze gebeurtenis nog gruwelijker maakt, is het vermoeden dat de moeder van het kind het jongetje aan krokodillen heeft gevoerd.
Het verschrikkelijke incident vond plaats nadat het echtpaar Ravi (26) en Savitri (27) op zaterdagavond ruzie kreeg. Volgens verslagen zou Ravi zijn vrouw hebben beledigd en haar verweten hebben dat ze een gehandicapt kind ter wereld had gebracht. Diep getroffen door de woorden van haar echtgenoot, nam Savitri een verwoestende beslissing. Ze zou haar zoontje hebben meegenomen naar "een afvoerkanaal dat uitmondt in de Kali-rivier, de thuisbasis van talrijke krokodillen", zoals gemeld door CNews.
De omstanders die getuige waren van deze gruweldaad, waarschuwden onmiddellijk de politie. Volgens The Times of India stond het echtpaar bekend om hun frequente ruzies over de zorg voor hun gehandicapte kind. De autoriteiten hebben Ravi en Savitri gearresteerd en het lichaam van het jonge slachtoffer overgebracht naar het mortuarium om de precieze omstandigheden van zijn dood vast te stellen. Het kind werd naar verluidt aangetroffen met ernstige verwondingen, bijtwonden en een ontbrekende hand.