Gerard Joling heeft ernstige longziekte

Gerard Joling heeft ernstige longziekte

Gerard Joling had het in april van dit jaar zwaar te pakken, door een heftige longontsteking belandde hij in het ziekenhuis. Gisteren ging hij op pad om foto's te laten maken van zijn longen.

In zijn wekelijkse vlog laat de zanger weten: “Ik moet even een foto van mijn longen maken.” In de video zien we hem in de parkeergarage van een ziekenhuis. “Zoals de mensen weten had ik in april een longontsteking. Ik word nog steeds gecontroleerd, met hoe dat gaat.”

Begin april werd Geer met een zware longontsteking opgenomen in het ziekenhuis. Een week later mocht hij weer naar huis. Daarover getuigde hij eerder: “’Ik dacht: ‘Hier kom ik wel weer uit. Ik ga goed, ik voel mij goed, ik heb geen koorts en ik heb geen pijn.” Het was volgens hem wel allemaal een beetje een drama. “Drie weken lang ben ik ermee bezig geweest. (…) Je gunt het je ergste vijand niet.”

De foto's zullen moeten uitwijzen hoe het er allemaal voor staat en of hij mogelijk een longziekte heeft. Zo lang ziek zijn is namelijk geen goed teken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer