Fans reageren geschrokken op schrikbarende metamorfose Jutta Leerdam

Entertainment
vrijdag, 17 mei 2024 om 20:50
schermafbeelding 2024 05 17 om 213217
Na een indrukwekkende vakantie in de Verenigde Staten, waar ze samen met haar vriend Jake Paul de meest adembenemende plekken van het land bezocht, is Jutta Leerdam weer terug in Nederland. De schaatsster is echter niet van plan om het rustig aan te doen; haar volledige focus ligt nu op de voorbereiding voor de Olympische Spelen.
Ondanks dat Jutta momenteel niet aan een schaatsteam verbonden is, heeft ze bewust gekozen voor een solocarrière op het ijs. "Voorlopig is team Jutta en Jake motivatie genoeg," verklaart ze, verwijzend naar Jake Pauls eigen voorbereidingen voor een gevecht tegen bokskampioen Mike Tyson.
Het leven van Jutta Leerdam is allesbehalve doorsnee. Haar opvallende uiterlijk en actieve aanwezigheid op sociale media hebben haar tot een internationale sensatie gemaakt, ver buiten de schaatswereld. Met bijna vier-en-een-half miljoen volgers op Instagram is Jutta de meest gevolgde schaatsster ter wereld, en ze heeft de status van influencer ruimschoots bereikt. Volgens sommigen overschaduwt haar aanwezigheid op sociale media zelfs haar sportprestaties.
De fans van Jutta speculeren volop over haar leven buiten de ijsbaan. Onlangs werd er gesuggereerd dat ze mogelijk cosmetische ingrepen zou hebben ondergaan, nadat foto's met ogenschijnlijk vollere lippen verschenen op haar laatste Instagram-post. En wij geven eerlijk toe, haar gezicht ziet er op de foto's behoorlijk anders uit dan voorheen.
Bekijk hieronder de foto's en oordeel zelf maar: