Dit zegt de vorm van jouw neus over je persoonlijkheid!

Dit zegt de vorm van jouw neus over je persoonlijkheid!

We hebben het allemaal, en iedereen ziet er een beetje anders uit: de neus. Sommige mensen haten hun neus zo erg dat ze voor een operatie naar een plastisch chirurg gaan; anderen vinden hun eigen niet erg zolang het goed functioneert.

Het klinkt vreemd, maar volgens dit onderzoek kan de vorm van de neus veel vertellen over persoonlijkheid. Dat ontdekten wetenschappers van de Ben-Gurion Universiteit in Israël. De resultaten van het onderzoek zijn onlangs gepubliceerd en hebben we hieronder in een overzichtelijke lijst opgenomen. Kijk eens goed in de spiegel en onderstaande foto. Welke vorm heeft je neus? Klopt de beschrijving op de volgende pagina? Laat het weten in de comments!



Dit zegt de vorm van jouw neus over je persoonlijkheid!
  1. Nubische neus: dit type neus kenmerkt creatieve en nieuwsgierige mensen. Ze zijn optimistisch en hebben een open blik. Ze zijn erg sociaal en omringen zich vaak met een interessante groep vrienden.
  2. Griekse neus: Mensen met een Griekse neus zijn wat gereserveerder. Ze hebben moeite met het tonen van emoties en houden er niet van om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Ze zijn loyaal, hebben een pragmatische kijk op het leven en er kan altijd op hen worden gerekend.
  3. Haakneus: Dit type neus heeft een (kleine) uitstulping in het midden. Mensen met haakneuzen zijn erg ambitieus en doelgericht. Ze hebben vaak sterke overtuigingen en principes die ze fel verdedigen.
  4. Aquilijnneus: mensen met zulke neuzen zijn vastberaden en goed georganiseerd. Ze geven om hun carrière en professioneel succes staat vaak bovenaan hun prioriteitenlijst. Ze zijn intelligent en geven niet op totdat ze hebben bereikt wat ze willen, zowel in hun professionele als privéleven.
Dit zegt de vorm van jouw neus over je persoonlijkheid!
  1. Stompe neus: Dit zijn vrolijke, enthousiaste, impulsieve en spontane mensen. Ze zijn vaak geliefd omdat hun levendige persoonlijkheid veel bewonderaars trekt. Vaker dan andere mensen laten ze zich leiden door intuïtie en hebben ze een sterk instinct.
  2. Rechte neus: Mensen met deze neusvorm hebben een sterke persoonlijkheid en veel zelfvertrouwen. Ze zijn altijd zichzelf, ongeacht de situatie, en hebben vertrouwen in hun capaciteiten. Om deze reden zijn ze niet gemakkelijk te schudden.
  3. Romeinse neus: deze mensen zijn erg gevoelig en hebben een sterk emotioneel leven. Ze zijn erg empathisch en staan ​​altijd klaar voor andere mensen. Maar soms vergeten ze zichzelf…
  4. Scheve neus: Mensen met een kromme neus zijn stabiel, betrouwbaar en kunnen goed luisteren. Ze zijn erg pragmatisch en je kunt altijd op ze rekenen.

Wist je dat de houding waarin je zit ook veel over je persoonlijkheid kan onthullen? Klik hieronder om er meer over te weten te komen!

https://www.guldencourant.nl/hoe-zit-jij-dit-zegt-jouw-zithouding-over-je-persoonlijkheid/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer