Dit is hoe de prachtige villa van Prinses Mabel er uit ziet

Dit is hoe de prachtige villa van Prinses Mabel er uit ziet

Het heeft er alle schijn van dat Mabel Wisse Smit en haar dochters Londen definitief hebben verruild voor dit stekkie .....

Na de dood van haar man prins Friso bleef prinses Mabel Wisse Smit wonen in het huis dat zij en Friso kochten toen ze hun eerste dochter verwachtten. Dit is Hammersmith, in het westen van Londen. Vlakbij het centrum van Europa's grootste stad aan de oever van de Theems.

Een plek waar Mabel zich thuis voelt en niet voor niks. Hammersmith is volgens makelaars een van de meest gewilde buurten van Londen. “Zij hebben enorm veel ruimte voor Londense begrippen. Vier etages en de grootste tuin van de stad, op die van Buckingham Palace na natuurlijk.

En ook nog eens op het zuidwesten. Dit is een paradijsje.'' Maar daar lijkt nu verandering in te komen. Het lijkt er sterk op dat de prinses Londen gaat verruilen om te gaan wonen in Breukeleveen, gelegen nabij de Loosdrechtse Plassen.

Dit is hoe de prachtige villa van Prinses Mabel er uit ziet

Mabel kocht daar recent een prachtige vrijstaande villa voor een bedrag van 1.660.000,-- euro. Uiteraard heeft ze dit met eigen geld gekocht. De villa heeft een woonoppervlakte van 245 vierkante meter en telt in totaal zeven kamers, waaronder vier slaapkamers en twee badkamers.

Het paleisje is gelegen aan het water. Natuurlijk is dit goed nieuws voor de twee oma’s; de moeder van Mabel en oma Beatrix.

Benieuwd naar de foto's van de villa? Bekendeburen.nl heeft ze gepubliceerd, klik hier om ze te bekijken.

Bron: Bekendeburen.nl

Lees meer over:
prinses Mabel nederland villa

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties